Top
Лазерна работна станция за гравиране на детайли

Работно място за лазерно гравиране с високи изисквания

Добре е да имате голяма работна повърхност за маркиране на различни или големи продукти. Странично отварящите се врати улесняват поставянето на дълги части.

Лазерната глава се движи по три оси X (1100 mm), Y (500 mm) и Z – ос по височина (1290 mm). Работният плот е изработен от дуралуминий и съдържа решетка от резби и щифтове за лесно добавяне на товарен терминал, палет и др.

Входните врати на работното място се управляват автоматично и са оборудвани с оптична бариера. Цялата работна клетка е подвижна (на колела), така че да може да се движи из производствената зала. Това решение можете да  гледате на видео.

 


Лазерна работна станция за гравиране на различни видове детайли

Напълно автоматизирана и безопасна

Контролната зала се управлява от PLC  и се доставя с контролен компютър с приложен софтуер за управление на EuGenius ™ лазера.

Външната светлинна сигнализация, прозрачен прозорец от специално стъкло, оптична бариера и управление на работното място отговарят на изискванията за безопасна работа на лазерната система в максимална степен и по този начин отговарят на класификацията в клас 1 за лазерни устройства.

Другото оборудване на работното място включва:

Аспирация с филтри за дим и миризми по време на маркиране
Камера за четене с оценка на качеството на кода на Datamatrix
UPS резервно захранване
LED интериорно осветление
Ергономична конзола за компютър, монитор и клавиатура
Подобно работно място може да бъде индивидуално адаптирано към нуждите на конкретен клиент.Нуждаете ли се от подобно решение?

Ние предлагаме решения подходящи за вашия бизнес.