Top

Екип отговарящ за половин Европа

Всеки екип върши своята работа и всички ние обработваме стотици запитвания  за незаличима маркировка. Започвайки от кожени седалки за автомобили за Porsche, през смесители за вода на Laufen до инструментие налане настое наманная

 

Automator CEE е доставчик на маркиращи машини за  централна и източна Европа . Нашият екип и локалните ни партньори работят заедно в Словения, Словакия, Украйна, Русия и България. 

От 2003 г. сме реализирали стотици поръчки за постоянно маркиране.  Винаги добавяме нещо допълнително към нашите клиенти – консултации, цялостни решения или специални модификации на стандартните машини, но преди всичко оставаме в контакт с тях. Както имаме помежду си, ние изграждаме отношенията с нашите клиенти на взаимно доверие и надеждност. Доверието се обсъжда и в нашата политика за GDPR, която можете да прочетете тук.

   


Инж. Борис Гуглев

Управител

Петко Нетов

Техническа поддръжка

Всичко започва в Милано

През 1948г. Maurizio Barcilon основава фирма Automator – за постоянна промишлена маркировка. Automator CEE е основана през 2003г., По това време CEMark. През 2013г. преименувана на Automator CEE.

Като част от Automator International, ние сме директно свързани с производителя в Италия – като по този начин Аутоматор има мрежа oт дистрибутори по цял свят, така че не е проблем да гарантира еднакво качество за всяка една държава .