Top

Екип отговарящ за половин Европа

Аутоматор ООД работи от 2009 г. като дъщерно дружество на Automator CEE, s.r.o. за доставки на маркиращи машини в Република България, Северна Македония и Гърция.  Започвайки от акумулатори за автомобили на Монбат АД, през хидравлични помпи на John Deer до инструменти за работа в АЕЦ Козлудуй.

От 2009 г. насам сме изпълнили стотици постоянни поръчки за маркиране. Ние сме доставчик на цялостен продукт, което означава, че ние също така предоставяме съвети и консултации на клиента с машината, подготвяме и доставяме решение до ключ и поддържаме връзка с клиента не само по време на изпълнението на проекта, но и след него. Точно както работи между нас, ние изграждаме отношения с нашите клиенти на взаимно доверие и надеждност.
Доверието се отнася и за нашата политика за ОРЗД, която можете да прочетете тук.

   


Инж. Борис Гуглев

Управител

Петко Нетов

Техническа поддръжка

1940 - 2020 Automator празнува 80 години от основаването си

В продължение на 80 години Automator произвежда и доставя машини за трайно маркиране на части и продукти. Какво означава тази годишнина за самата компания, какви ползи означава за клиентите и какви са визиите за бъдещето? Повече за историята и годишнините.

80 години работа в брой: над 15 000 клиенти, 120 000 инсталирани машини, 240 различни индустрии и всичко това в повече от 90 страни по света! Научете повече за Automator на официалния уебсайт www.automator.com.