Top

SW EuGenius за управление на лазерите Аутоматор

Приложният софтуер EuGenius от собствената ни работилница за програмиране се използва за управление на лазери Automator. Разработването на собствена програма е друга логична стъпка на производителя Automator (IT) в съответствие с намеренията на технологичното развитие и продуктовите иновации. Прилагането на интересни функции и интуитивен интерфейс правят EuGenius мощен инструмент за управление на настройките и комуникацията на лазерната система с околната среда.

В допълнение към основните функции за работа с текстове, кодове и графики, потребителят има допълнителни параметри за настройка на мощността на лазера като изходна мощност, широчина на импулса, честота и др. Можете да маркирате всички видове кодове като баркод, Datamatrix, GS1 код, QR код.


Просто гениален софтуер!

Разширените функции, които ще зарадват потребителите, включват:

QuickTest (бърз тест на настройките на проекта и I / O сигнали)
Перфектен фокус (червени контури за маркиране на контури)
Преброяване на циклите на маркиране (използва се за обратна проверка на броя на маркирането)
Експортиране на историята на маркиране (експортиране в .xlsx файл)
Лазерът може да се управлява чрез компютърния интерфейс. В случай на работа без надзор е възможно да се свърже лазерът към така наречения режим „самостоятелен“, данните за маркиране след това се получават от производствената информационна система или друго периферно оборудване или база данни.

За индустриални приложения може да се използва комуникационният интерфейс Profinet и други.

Софтуерът е локализиран на чешки език и се доставя, включително ръководството за потребителя.