Top

Надеждна автоматизация

Голям брой производители трябва да внедрят маркираща машина (точково маркираща или лазер) като част от установен производствен процес. Нашата задача е да проектираме, доставим маркираща станция и да я включим така, че тя да стане част от производствената линия с темповете, зададени от производствения цикъл. Нашата точково маркираща машина ADP отговаря на тези изисквания. Маркирането е точно, бързо и данните се извличат от базата данни.

Интегрирахме точково маркиращата машина ADP5090 с контролер AC500 и моторизирана вертикална Z-ос в производствения процес.


Идеален за интегриране в производството

Машината за точково маркиране е инсталирана на мобилна конзола, която автоматично променя разстоянието от маркираната повърхност. Станцията е оборудвана с камера, която проверява правилното положение след фиксиране на частта. След това се изпраща сигнал към контролния блок, маркиращият връх се привежда в изходно положение при зададените координати и маркирането се стартира.

Маркирането на една част отнема 5 секунди, използван маркиращ връх DOT3, капацитет за маркиране (производствена линия) 500 броя маркирани части на смяна.


Нуждаете ли се от подобно решение?

Ние предлагаме решения подходящи за вашия бизнес.