Top

Имаме опит

Незаличимото маркиране на табелки е едно от най-често срещаните изисквания, с които се сблъскваме на практика. Благодарение на нашия дългогодишен опит, ние сме в състояние да предоставим на клиента не само правилната технология, но и инструмент за прецизно маркиране на табелки.

Има няколко подходящи начина за маркиране на табелки от различни материали. В зависимост от материала, честотата на промяна на маркираните данни, броя знаци на ред и т.н.


Как работи

Автоматичното устройство за подаване на табелки, работещо заедно с точкова маркираща глава ADP5090, е едно професионално решение от топ ниво. Устройството се състои от “магазин” за табелки и пневматичен зареждач. За нормално маркиране на табелки със стойка и точкова маркираща машина, гнездото за прецизно зареждане е опционално. Устройството прави всички операции (зареждане на табелки и фиксиране в определено положение) лесни и безопасни.

Твърде често, табелките е необходимо да бъдат обработени повърхностно с цел защита. Например, ако дадена маркировка трябва да се вижда след поцинковане, ние ще го гарантираме с тип игла VIBRO 4. Тази игла позволява предпазващата субстанция да прилепне върху и около маркировката и ще се получи релеф навън (ембосинг). Линиите на маркировката са идеално четими. Също така, можем да предложим поръчково устройство отговарящо на специални изисквания.


Нуждаете ли се от подобно решение?

Ние предлагаме решения подходящи за вашия бизнес.