Top
Работна станция_комплект

Работно място за по-малко производство

Имаме цялостно решение за компании с по-малък обем маркирани части. Просто работно място за инсталиране на един от нашите лазерни модели. Работното място включва конзола с регулиране на височината, отвеждане на димните газове, фундаментно устройство и LED осветление на работната повърхност.

Разбира се, има оборудване за безопасност – управление с бутони на лазерния лъч чрез веригата за безопасност, а също и защитно стъкло с филтър за дадена дължина на вълната на излъчване. Този тип работно място може да бъде адаптирано както към размера, така и към вътрешното оборудване (въртяща се ос за маркиране на части по периметъра, моторизирана конзола за настройка на фокусното разстояние и др.).


работна станция за лазерно маркиране

Управление и експлоатация

Лазерът на работното място се управлява от компютър, който може да бъде или да не е част от доставката. Възможно е да управлявате лазера само от вградената контролна карта и връзката с компютъра е премахната. Проектите трябва да се подготвят предварително на компютър. За да работи лазерът правилно, е необходимо да зададете подходящо фокусно разстояние (разстоянието между маркираната повърхност и оптичната леща). Тя може да бъде ръчна или моторизирана.

Това работно място отговаря на изискванията на потребителите, които маркират по-малък брой части или части с различни форми. Благодарение на компактния си дизайн е подходящ за така наречените чисти операции, за офиса, за офиса и т.н.


Нуждаете ли се от подобно решение?

Ние предлагаме решения подходящи за вашия бизнес.