Top

Автоматично лазерно маркиране

За наш клиент ние доставихме завършена работна станция за маркиране на части за автомобилната промишленост. Тя е напълно автоматична с възможност за избиране на различни проекти за маркиране, оптичен контрол преди маркиране и след това и най-накрая сортиране на маркираните части.

 

Основно изискване от клиента беше пълната автоматизация: визуален контрол от камера, синхронизация с работния цикъл на производство, за да се маркира в определен промеждутък от време и добра четливост преди всичко.

 

Тази машина работи 24 часа / 7 дни в седмицата без прекъсване.


Същото решение за различни държави

Лесната работа и бързата смяна на параметри за следващото маркиране са основни предимства на тази машина. От наличната база данни съдържаща всички параметри за маркиране, могат да се изберат онези, от които имаме нужда. Операторът сканира баркод от документ и параметрите отговарящи на него се зареждат в машината автоматично (фокусно  разстояние, проверка работата на камерата) и същата е готова за работа. Работният цикъл е 4 секунди за един детайл.

Ние доставихме същият тип машина за друг завод в Босна и Херцеговина, чрез филиала ни в Словения. Това е добър пример защо да изберете Аутоматор. Ние предлагаме завършени решения за международни компании опериращи в различни държави от Централна и Източна Европа.


Нуждаете ли се от подобно решение?

Ние предлагаме решения подходящи за вашия бизнес.