Top

За всеки производител е важно хората да купуват продукта му.

Ако сте останали доволни от него и един ден (когато изтече) отново да потърсите същия продукт, същия производител или просто същата марка. Следователно марката или логото на продукта е от ключово значение за производителя.

Това е и един от начините да продължите да промотирате своя продукт, дори ако той е доставен и използван дълго време.

И ако положите усилия и маркирате продукта с красив цветен етикет или тампонен печат, не е ли това загуба на пари, когато логото се отлепи, изтрие и просто изчезне след няколко седмици употреба?

Ако решите да представяте продукта си с незаличимо лого, ще си осигурите (с малко преувеличение) безсмъртието.

Защото дори тогава, когато блясъкът на новостта е отдавна изчезнал или изгубен, който и да го вземе в ръка, ще види вашето лого, прочете кой е произвел даденото нещо. Все пактова е значението на постоянното маркиране, нали?

Нашето решение за маркиране на лого или марка ще донесе следните ползи за компанията:

  • ще повиши нивото на вашия продукт с перфектното лого, което ще издържи вечно
  • вашият продукт ще бъде различен от конкуренцията веднъж завинаги 
  • спестете от разходите за етикети, мастила и неприятностите по почистването и поддържането на мастилено-струйни принтери

Ние имаме методи как да сложите лого или маркировка на вашия продукт или част. Имаме начини да включим машината за маркиране във вашия производствен цикъл. Ще ви посъветваме кой метод ще бъде най-ефективен за вас.

 

Ето как изглежда логото с маркирано с лазер върху неръждаема стомана.НАМЕРЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛАЗЕРНОТО МАРКИРИРАНЕ Надпис, направен от точково маркираща машина с микро удари в алуминий.НАМЕРЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ТОЧКОВОТО МАРКИРИРАНЕ Лого, маркирано с горещо щамповане върху цветна лента.НАМЕРЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩО МАРКИРАНЕ НА БЛАГОДАРИЯ

 

Ако искате да изпробвате първо как ще изглежда постояна маркировка на вашия продукт, попитайте ни и ние ще подготвим върху вашите проби. Ще се радваме да предоставим по-подробна информация за наличните опции, демонстрираме машините и в някои случаи да отдадем под наем.

Технологии

Контакти