Top

Лазерното гравиране е професионално решение

Лазерното маркиране е модерен метод за трайно маркиране. Можете да маркирате почти всичко с лазер. Маркировката е много щадяща към материала. Основните предимства на използването на лазер за маркиране са дългият живот на лазерния източник, минималните оперативни разходи и липсата на консумативи.

Лазерното маркиране и лазерното гравиране са най-търсените методи за идентификация и успешно са заменили мастиленоструйните струи и етикетите. Възвръщаемостта на инвестицията в маркиращия лазер е в порядъка на месеци (в зависимост от натоварването).

Ако решите да маркирате вашите продукти с лазер, показвате на потребителя Ви интерес към всеки детайл и качество на вашия продукт. Вие се различавате от конкуренцията и в същото време отговаряте на всички законодателни стандарти и разпоредби. Представяте вашата компания и марка на всички нива.


Консултации, мостри и решение. Незадължително и разбира се безплатно.

Преди да препоръчаме подходящ лазер, ще маркираме няколко от вашите примерни продукти, за да можете да прецените дали резултатът отговаря на вашите очаквания.

Очаквайте да са ни необходими повече от 2 продукта (образци). Резултатът от теста ще бъде маркираното изделие, което ще изглежда точно както е посочено в заданието към нас.

Нашите специалисти по лазерно приложение ще ви помогнат да си изясните как трябва да работи лазерът, какво и как ще бъде маркирано, кой комуникационен интерфейс да използвате и други подробности. Ние доставяме повечето аксесоари за лазери, като регулируеми по височина оси, въртящи се оси, плъзгаща се маса, стандартизирани работни места, аспирация с филтриращи елементи и др.

Заедно ще проектираме подходяща конфигурация, която точно да отговаря на вашите изисквания.Не сте сигурни?